Over CaliHERO

It's not about what you sell, it's about what you stand for...Sommigen maken een wereldreis en anderen verbouwen een watermolen om erachter te komen wat hun "WHY" is. En tot die tweede categorie behoor ik. De watermolen vond mij, niet ik haar, en zo begon na 10 jaar een drukke agenda als supply chain professional en vervolgens plant manager een nieuw avontuur. Vijf jaar na de aankoop en na 2.5 van intensieve verbouwingen, kan ik zeggen dat de puzzelstukjes terug op de juiste plaats liggen. De eens grote CaliHERO met een groot economisch belang voor de regio was een hele tijd een CaliMero, maar dat wil niet zeggen dat alle puzzelstukjes er niet waren, dat er niet nog heel veel waardevolle elementen waren, dat het geheel niet terug in glorie kon hersteld worden of zelfs nog meer kon floreren. Welkom Bronn.be en welkom CaliHERO.


Meer weten over dit CaliHERO project, surf dan zeker naar Bronn.be. Echter de ROI van dit project was veelvuldig, ik vond mijn "WHY". Want hoewel het leven van een BB-houder in een historisch pand voor velen een romantische droom lijkt en ik lang dacht dat dit ook mijn "WHY" zou zijn heb ik mogen ervaren dat dit niet zo is. Ik ben erg leergierig, houd ervan complexe zaken te analyseren en tot een optimale oplossing te komen. Dat is mijn "WHY", want na 2.5jaar restaureren bleek dat wat ik had gedaan eigenlijk overeenkwam met wat ik in Supply Chain voor de toeleveringsketen had gedaan, wat ik als plant manager voor een productieomgeving, warehouse, software-implementatie, registratie, R&D, ... had gedaan. Analyseren wat de beginsituatie is en deze kort en duidelijk in beeld brengen. Met een open geest en zonder vooroordelen bijleren over de techniciteit van de situatie. In team de strategie, potentiële ROI, KPI's, ... definiëren om van daar samen tot een plan van aanpak, met mijlpalen en een overzichtelijke tijdlijn te komen. Zeker niet vergeten om er onderweg voor te zorgen dat het project gedragen wordt door alle stakeholders en er weinig last van absenteïsme is door de talenten te benutten van de verschillende betrokkenen. Mijn "WHY" en hetgeen CaliHERO voor u en met u wil komen doen. De puzzelstukjes terug in HERO-modus leggen, om te schitteren en te genieten als team, als bedrijf, als ondernemer, als mens, als gezinslid, als manager, als onderdeel van de maatschappij...


Certification


 

  • Master TEW - UHasselt
  • Six Sigma Green Belt - Allanta
  • Corporate Taxation - UHasselt
  • Preventiecoach burn-out & stress -

                                           Better Minds @ Work

Experience


 

PNO, JLG Europe, Omega Pharma, Plexilux

Begeleiding als kantelpunt en met een meetbare impact op verhoogde tevredenheid, verminderde burn-out & stress, verbeterde prestaties & vaardigheden en toegenomen ROI.

CaliHEROEen nieuwe kijk op bedrijfsoptimalisatie.

BTW BE0808.357.319

DV.A.225.335

CONTACT


Heidemolenstraat 15

BE 3620 Lanaken

+32 473 53 93 72

MEER


 

CaliHERO heeft haar kantoren gevestigd in een oude watermolen, gelegen op een steenworp van Maastricht en op 10min van de autostrade. Zoekt u een unieke locatie voor een productpresentatie, meeting, feestje, teambuilding?

 

Bezoek www.bronn.be voor meer info.

 

© Copyright. All Rights Reserved.