Werken met CaliHERO

Coaching & Workshops

 

Even me-time nodig? Een energie- en motivatieboost? Samen met iemand in helicopterpositie naar de zaken kijken? Nieuwe tools en technieken om zelf en met uw team aan de slag te gaan? 

Prijzen

Individuele coaching at Bronn.be - 65 euro / sessie

Individuele coaching bij u op kantoor -  100 euro / sessie

Individueel coaching traject at Bronn.be - 275 euro / 5 sessies

Individueel coaching traject bij u op kantoor - 425 euro / 5 sessies

 

Check onze FB-pagina voor datum, onderwerp en kost van de workshops. Interesse in een specifieke workshop enkel voor uw team, bel +32 473 53 93 72

 

Small opportunities are aften the beginning of great achievements!

Interimmanagement of Trajectbegeleiding

 

Zijn er in uw bedrijf allerlei veranderingen op til, maar weet u nog niet helemaal zeker hoe u deze wil aanpakken? Interesse in een kennismaking en vrijblijvende babbel met CaliHERO om te kijken of wij kunnen bieden wat u zoekt? Stuur ons een email op info@calihero.com of bel +32 473 53 93 72 voor een afspraak. 

CaliHERO is een erkend dienstverlener voor de advies-tak van de KMO-portefeuille. Dit betekent dat KMO's in een aantal gevallen een tegemoetkoming krijgen ten belope van 40% voor het professioneel advies dat ze inwinnen. Alle informatie hierover vindt u op vlaio.be. Daarnaast steunt de Vlaamse overheid ook KMO's die op een kantelpunt staan en zich willen laten begeleidien in hun groeitraject, meer hierover vindt u ook op vlaio.be onder groeisubsidie.

Groeipijnen & Kantelmomenten


GeneratiewisselsProjecten versus

menselijk kapitaalCaliHEROEen nieuwe kijk op bedrijfsoptimalisatie.

BTW BE0808.357.319

DV.A.225.335

CONTACT


Heidemolenstraat 15

BE 3620 Lanaken

+32 473 53 93 72

MEER


 

CaliHERO heeft haar kantoren gevestigd in een oude watermolen, gelegen op een steenworp van Maastricht en op 10min van de autostrade. Zoekt u een unieke locatie voor een productpresentatie, meeting, feestje, teambuilding?

 

Bezoek www.bronn.be voor meer info.

 

© Copyright. All Rights Reserved.